Eladó Harkány központi - és nagy forgalmú helyén működő Szigeti Csárda
3698

Érdeklődöm a Szigeti Csárda iránt

A Harkányban közismert Szigeti Csárda 18-19000nm. belterületen, különleges természeti környezetben, 1519nm-en, gondozott tóval körülvéve – 2 híddal megközelíthetően – helyezkedik el. Az étterem bejáratánál nagy parkoló fogadja a vendégeket.
A Csárdában magyaros konyhát vezetnek, hal – vad – csirke – marha - sertés ételek kínálatával, amelyben a hal dominál. Az étterem belső kialakítása kisebb és nagyobb csoportok párhuzamos fogadását is lehetővé teszi, akár 330 ülőhelyig.
A vendégek hangulatát a kellemes környezet, a kitűnő ételek mellett esténként a külföldiek számára is kedves élőzene fokozza.
Az étterem május elejétől – október végéig üzemel, azonban a téliesités kevés ráfordítással megoldható.

Összefoglalva: Harkány belvárosában - különleges természeti környezetben -, nagy földterületen elhelyezkedő étterem szinte minden fontos előnyös adottsággal rendelkezik. A nagy forgalmat a híres gyógyfürdő és strand közelsége, a buszmegálló, a nagy piac biztosítja, az étterem előtt nagy parkoló, a nagy rendezvények megtartására is alkalmas ülőhelyek száma, a vendégek által kedvelt ételek és a hangulatos élőzene olyan adottságok, amelyeket a vendégek gyakori visszatéréssel hálálnak meg.
Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy az étterem jövedelmezően működtethető.

A Csárda eladását a tulajdonos magas életkora teszi szükségessé.
Irányára: 73 MFt.

Javasoljuk, látogasson el a Szigeti Csárdába a következő link megnyitásával.

Szigeti Csárda bemutató


Érdeklődöm a Szigeti Csárda iránt